Юридичні послуги для бізнесу, у сфері  сімейного права та нерухомості.
(099) 772-55-52
(098) 200-55-52

Акція від автоадвокатів компанії "Юркон-ЄС"

Акція від автоадвокатів компанії "Юркон-ЄС"

Шановні клієнти!
Щодня на дорогах збільшується кількість дорожньо-транспортних пригод (ДТП). Будьте уважні за кермом, а в разі, якщо сталося ДТП, телефонуйте до нашої компанії «Юркон-ЄС». Адже саме зараз проходить акція – консультації з питань ДТП зі знижкою 50% ! Чекаємо Ваших дзвінків, хороша порада ще нікому не завадила.

З поміж питань, в яких Вам може допомогти кваліфікований адвокат по ДТП є два основних.
1) Визначення винної сторони.
Нічого не відбувається просто так. Якщо трапилась біда, має бути хтось винен у цьому. Працівники поліції на місці, де сталась ДТП, складають відповідні документи – схему ДТП, обпитують свідків та водіїв. На підставі цього виписується адміністративний протокол відносно особи, яку «копи» вважають винною. Цей протокол направляється до суду, і лише суд може визнати особу (водія) винним у порушенні правил дорожнього руху (ПДР) і притягти до адміністративної відповідальності. Понести цю відповідальність (стягнення з винуватця ДТП штрафу, позбавлення права керування автомобілем на певний строк) – це ще півбіди. Більшою проблемо є те, що особа, з вини якої сталося ДТП, має відшкодувати всі збитки, а це може бути вельми немаленька сума, і не завжди її може перекрити страховка. Тому, навіть якщо відносно Вас поліцейськими складений протокол про порушення ПДР, в суді з допомогою кваліфікованого адвоката по ДТП можна довести відсутність вини. Якщо протокол виписаний не на Вас а на іншого водія – «почивати на лаврах» ще зарано. Адже частенько буває, коли в суді винний водій чомусь стає не винним і – навпаки.

2) Стягнення збитків з винної особи.
Якщо постанова суду, якою встановлено винність водія у скоєнні ДТП, вступила в закону силу, то наступний логічний крок потерпілого – підготовка та подання до суду позову про стягнення збитків від ДТП (матеріальної та моральної шкоди). В цьому випадку допомога адвоката по ДТП буде дуже доречною не тільки потерпілому, який подає позов (позивач), але і відповідачу – водію, який визнаний винним. Останній має повне право перевірити та поставити під сумнів правильність нарахування сум матеріальної та моральної шкоди. Винен – не питання, але сума відшкодування має бути справедливою і не завищеною!

У нас є що Вам запропонувати. Автоадвокати компанії «Юркон-ЄС» допомогли багатьом клієнтам вирішити їхні проблеми. Наприклад, читайте цікаву історію про важливу роль авто експертизи, хабарі суддям від опонентів і нашу рішучу перемогу – Частина 1, Частина 2.

Запишіться на  консультацію  (телефони - вгорі сторінки). Консультації проводяться виключно за попереднім записом у офісі нашої компанії.
м. Київ, вул. Пирогова, 5А.