Юридичні послуги для бізнесу, у сфері  сімейного права та нерухомості.
(099) 772-55-52
(098) 200-55-52

Розлучитися онлайн – це просто чи складно?

Розлучитися  онлайн – це просто чи складно?

Ви стомились від шлюбу, який вже не приносить щастя. Перестали розуміти одне одного, довіряти. Нерви напружені. Можливо, ви зриваєтесь на дитину, хоча вона не винна у проблемах батьків.

Коли в сім’ї вже нема чого склеювати, самий розумний вихід – розлучитись. Просто зізнайтесь собі в тому, що цей етап закінчився, і треба жити далі. І досить скоро ви по-іншому на все це будете дивитись, коли оберете свободу замість страждань.

3 способи - як можна закінчити стосунки?


1. Просто роз’їхатись.
Плюс – це відносно дешево і легко.
Мінуси: по документах ви ще – чоловік і дружина. Що буде з майном, дітьми? Повна невизначеність, і ваші права ніхто не захистить, адже ви ще в шлюбі! Також сім’я несе відповідальність за борги одне одного.

2. Самостійно розлучитись онлайн через суд.
Плюс – ви зекономите 7000 грн на юридичних послугах.
Мінус - складна і довга процедура, повна юридичних підводних каменів. Давайте, розкажемо, як можна оформити розлучення онлайн.

- Підготуйте позовну заяву на розлучення і документи.
Можете подати на розлучення дистанційно, але не все можна зробити онлайн, читайте далі – чому.

- Не забудьте написати заяву про згоду на розлучення від вашого чоловіка/дружини – якщо така згода у вас є. Це лайфхак, за допомогою якого суд швидше розгляне вашу справу і видасть рішення про розлучення.

- Важливо – позовна заява має бути складена правильно, комплект документів має бути повним. Якщо якогось документу не вистачає – виділяйте приблизно тиждень, і в робочий час 2 рази поїдьте у профільні інстанції, постійте в черзі за ним.

- Якщо позовна заява чи документи подані не за правилами, ваше розлучення відкладається на 1-2 місяці, бо доведеться все переробляти заново і складати додатково заяву про усунення недоліків.

- Сплатіть судовий збір.

- Отже, подали документи до суду, але на цьому етапі гра ще не виграна. Суд може призначити слухання по вашій справі, але ви про це не дізнаєтесь, якщо не вмієте контролювати хід справи.

На даний момент суди катастрофічно загружені, працівників не вистачає. Тому в першу чергу розглядаються ті позовні заяви, які подані без помилок, і де юристи контролюють хід справи. А всі справи з недоліками – затягуються на пів року як мінімум.

- Що таке контроль справи в суді? Це поїздки до суду, спілкування з канцелярією, перемовини з помічником судді або навіть із самим суддею.

- Особисто відвідайте кожне судове засідання. Їх не можна ігнорувати.

- Щоб отримати рішення суду про розлучення, вам треба 2  рази особисто їхати в суд. Написати спеціальну заяву, і через деякий час ще раз приїхати в суд, щоб отримати рішення.

І це ще не все!

- Вам потрібно внести рішення суду про розлучення в реєстр актів цивільного стану. Не забудьте взяти витяг з цього реєстру, тільки так у вас буде повноцінний документ про розлучення.

Суд може і сам це зробити, але через 2-3 місяці, бо у них не має спеціального відділу для цього.

- В результаті весь процес розлучення залежить від того, наскільки правильно ви зробили десятки дрібних дій. Одна помилка дорівнює + 2 місяці затягування справи.

Також будьте готові витратити мінімум 7 повних робочих днів особистого часу на весь процес розлучення. Відпросіться з роботи, с кимось залиште дитину.
А тепер порівняйте цей багаж турбот і хвилювань із економією 7000 грн. Що ви цінуєте більше?

3. Ви можете замовити послугу «Розлучення онлайн» у Адвокатській компанії «Юркон-ЄС».
Плюси:
- Ви виграєте час. Бо ми знаємо, як одразу зробити все правильно і без помилок – завдяки 18 рокам успішного досвіду в сімейному праві.
- Ви отримаєте послугу «під ключ», де від вас – мінімум зусиль, а від нас – повний експертний супровід розлучення. Ви можете бути навіть за кордоном!
- Вам не треба з дітьми кудись їхати і самостійно стояти в чергах, стикатись з судовою бюрократією і складними механізмами.
- Вас вислухають професійні адвокати з сімейних питань і розкажуть простою мовою про всі підводні камені і особливості саме вашої справи. Ми даємо поради, дивлячись на 3 кроки вперед вас. Тому що знаємо, як підготувати вас до наступного етапу життя, і які юридичні моменти будуть після розлучення.
- Ми даємо вам більше, ніж просто супровід розлучення. Від нас ви отримаєте підтримку, розуміння в складній життєвій ситуації. Наші клієнти знають, що експерти «Юркон-ЄС» допоможуть позбутись проблеми або не допустити її.

Скільки ми не шукали мінусів у нашій пропозиції – не знайшли))

Дайте собі шанс бути щасливими.
Дізнайтесь про вартість послуг та варіанти розлучення онлайн  з нашою допомогою.